16.09.2013.JPG
prof. DANIELA IONESCU
Promoția 2013 - 2018
Școala Gimnazială "Mihail Kogălniceanu" Dorohoi

prof. DANIELA IONESCU

Meniu

"Toate visele tale se pot îndeplini... dacă ai curajul să le urmezi!
Walter Elias Disney
Trimite ca și anonim - Nume
Scrieţi codul de control "6314"
Gânduri frumoase la început de an şcolar!
Vă dorim şi ne dorim bucurii, reuşite, roade bogate şi multă putere de muncă pentru a le vedea împlinindu-se!
Mult succes în noul an şcolar!
Ganduri alese pentru dvs si va asigur ca aprecierile noastre sunt pe masura muncii depuse. Sa aveti spor in tot ceea ce faceti, iar micutii sa va rasplateasca efortul. Consideratii!
felicitari si multe succese.va multumim pentru ot ce faceti.un an nou fericit,cu multa sanatate ,bucurii si realizari.LA MULTI ANI
va multumim pentru munca pe care o faceti cu copii nostri si pentru grija parinteasca cu care ii priviti.Un nou an fericit
Este o idee excelenta si va multumim pentru munca depusa pentru copii nostri.Va dorim un nou an plin de succese.La multi ani!!!
Va felicitam pentru toata munca pe care o depuneti zi de zi ce acesti prichindei!! Va uram sarbatori fericite si un an nou plin de realizari!!!!
Este un site bine organizat, ma bucur ca l-ati lansat. Aveti un mod transparent prin care ne aratati cum lucrati si cum evolueaza copiii nostri.
Va urez mult succes.
Ne-am bucura dacă ne veți lăsa un mesaj care să exprime părerea d-voastră despre acest site, eventual unele propuneri pentru o mai bună funcționalitate.

Vă mulțumim pentru timpul acordat!

Link-uri utile

Clipdwa.gif
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one